Vervoer grondstoffen

Voor het vervoer van los gestorte grond(stoffen) beschikt Limij over een uitgebreid wagenpark. Dankzij ons grote netwerk en onze leden kunnen wij vrijwel alle soorten van vervoer aan, vaak gecombineerd met mobiele kranen, maar desgewenst ook met separate krachtige kranen, shovels e.d.

Of het nu voor een eenmalige klus is of voor een grote opdracht met inzet van divers materieel gedurende een aantal maanden, Limij is in staat om scherpe tarieven te hanteren. Naast een scherpe prijs weet u zeker dat Limij woord houdt en service biedt.

Limij BV

Bezoekadres:
Nieuwstraat 162
6431 KX  Hoensbroek

Postadres:
Postbus 31
6430 AA Hoensbroek

045 – 521 53 24
planning@limij.com

Neem contact op!

Verhuur materieel

Limij is een krachtige speler op de Limburgse markt dankzij een uitgekiend concept. Onze leden verhuren hun materieel onderling middels bemiddeling van Limij. Het aanbod is gigantisch en exclusief.

Indien u overweegt om zich aan te sluiten kunt u het beste contact opnemen met Peter Mares, Bestuursvoorzitter van Limij. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden en voordelen van het lidmaatschap.

Limij is bedoeld voor ondernemers die een deel van het materieel, dat zij een dagdeel niet zelf nodig hebben, beschikbaar stellen aan mede-Limij leden. Zo brengt het materieel geld op, terwijl het anders stil zou staan en alleen maar geld zou kosten. Al het materieel wordt verhuurd incl. gekwalificeerd personeel.

Aan de andere kant beschikt u, dankzij Limij, over een onvoorstelbare hoeveelheid standaard en specifiek materieel dat tot uw beschikking staat. U hoeft dit dus niet allemaal zelf aan te schaffen.

Meer informatie over het lidmaatschap